Loading…

Servicii

 • Loc de joacă și lectură

Joaca și lectura fac pereche fără cusur în dezvoltarea socială, emoțională, fizică și intelectuală a copiilor. Împreună stimulează imaginația și creativitatea, dezvoltă vocabularul, încrederea în sine și gândirea. La Ludoteca Habarnam am păstrat această formulă imbatabilă capabilă să stârnească la nesfârșit plăcerea și curiozitatea, și am conceput un spațiu ce pune calitatea în prim-plan. 

Jucăriile nu sunt simple obiecte în viața celor mici, ele aduc bucurie și întregesc universul magic al copilăriei. Am ales cu grijă jucării educative și senzoriale, variate și durabile, majoritatea din lemn, oferindu-le copiilor posibilitatea să interacționeze cu materiale naturale. Dincolo de impactul pentru mediu, jucăriile de lemn, prin minimalismul lor, încurajează concentrarea și folosirea imaginației pentru jocul în stil propriu.     

Biblioteca lui Habarnam este și ea compusă din titluri selectate pe sprânceană. Cărți de aur ale copilăriei sau povești noi se găsesc pe rafturile noastre în ediții recente, gata să fie descoperite. Așa cum o arată statisticile, în România, cititul în rândul copiilor atinge un procent alarmant de numai 10%. Prin biblioteca noastră multietnică încercăm să contribuim la corectarea acestui rezultat, plasând cărțile la loc de vază în educația timpurie. Lectura de la vârste fragede stimulează dezvoltarea intelectuală, emoțională, creativitatea, gândirea logică, vizează disciplina și dezvoltarea vocabularului și stima de sine.

Lista celor peste 150 de titluri din biblioteca lui Habarnam poate fi accesată aici.

Cărțile pot fi citite doar în timpul vizitării locului de joacă, dar avem în vedere ca pe viitor să putem oferi serviciul de împrumut de cărți.

Biblioteca noastră este în permanentă completare și creștere, astfel că vă invităm să ne vizitați cât puteți de des, pentru că sigur vă vom surprinde cu noi și noi titluri.

Habarnam dă verde la joacă și lectură!

Prețuri:

 • 1h – 15 lei
 • Prelungirea cu 30’ – 6 lei
 • 2h – 30 lei
 • >2h și 30’ – 35 lei 
 • Ofertă: Pentru grupuri de minim 5 copii, care stau minim 1h – 10 lei/h

 

 • Ateliere 

Atelierele organizate aproape de casă reprezintă o alternativă educativă și de socializare pentru copiii care nu frecventează creșele, precum și activități extra-școlare menite să le dezvolte abilitățile lingvistice, artistice, emoționale, etc.

 

 • Petreceri 

Petrecerile lui Habarnam – pachete

Pachetul Basic: 40 lei/copil

 • Acces exclusiv în sala de petreceri și la toate jucăriile din interior și exterior
 • Amenajare festivă sală și masă pentru copii cu veselă, șervețele, pahare sticlă
 • Servire suc mere natural și apă
 • Muzică petrecere copii
 • Asigurare veselă părinți
 • Băuturile non-alcoolice se consumă exclusiv de la Ludotecă 
 • Cadou sărbătorit voucher la locul de joacă în valoare de 50 lei
 • Mâncarea pentru părinți se poate comanda prin Ludoteca (pizza sau platouri) sau se poate aduce de către clienți și indiferent de opțiune li se oferă veselă, tacâmuri, șervețele din partea casei.

 

Pachetul Standard: 50 lei/copil

Conține Pachetul Basic la care se adaugă:

 • Baloane săpun în momentul tortului
 • Servire mâncare copii: Pizza / Șnițel de pui cu piure / Paste

 

Pachetul Super: 60 lei/copil

Conține Pachetul Standard la care se adaugă:

 • Tort Magic Cakes (vezi oferta) cu lumânare cifră pentru copii
 • Șampanie copii

 

Servicii suplimentare 

 • Animator preț/h: 150 lei
 • Lumânare cifră: 5 lei/buc
 • Artificii tort: 8 lei/buc
 • Șampanie copii: 16 lei/buc (ajunge la 7 copii) 
 • Goodie Bags Treasure hunt: între 40-50 lei, în funcție de numărul de copii

 

Precizări

 • Se percepe un avans de 150 lei pentru rezervarea locației, care se reține din factura finală
 • Durata unei petreceri este de 2h30’
 • Prelungirea petrecerii se poate face în limita disponibilității sălii și se taxează cu 50 lei/30’
 • Tortul poate fi adus de sărbătorit sau poate fi procurat de Ludoteca Habarnam de la Magic Cakes sau Terra Biola (vezi ofertele).
 • Pentru copiii care vin în plus față de cei anunțați se percepe 30 lei/pers.
 • Pentru copiii care nu vin deși au fost anunțați, se plătește 15 lei/pers
 • La cerere se pot face amenajări tematice (Fulger McQueen, Frozen, Mikey Mouse, etc.) – începând cu 100 lei

 

 

Aniversarea copilului este pe cât de specială și așteptată de întreaga familie, pe atât de solicitantă pentru părinți, cu precădere pentru mamele care vor să-și îmbucure sărbătoriții și în același timp să organizeze o petrecere reușită și pentru invitații mici și mari. 

Pentru a vă da o mână de ajutor în organizarea petrecerii perfecte, vă oferim un ghid cu principalele lucruri de care trebuie să țineți cont:

 1. Alegeți ziua și intervalul orar, având în minte posibilitatea de a se muta cu 1-2 zile în funcție de disponibilitatea locației.
 2. Gândiți-vă la un număr maxim de invitați.
 3. Alegeți locația împreună cu sărbătoritul. Aceasta trebuie să poată găzdui numărul de invitați copii și părinți și să fie pe placul amândurora.
 4. Verificați disponibilitatea locației în ziua și intervalul orar în care ai vrea să ții petrecerea.
 5. Rezervați locația pentru petrecere, semnând un contract și achitând avansul solicitat, pentru a fi sigur că nu se va ocupa.
 6. Pregătiți invitațiile (online sau tipărite).
 7. Lansați invitația copiilor și familiei, inserând numărul de telefon pentru confirmări. Confirmările să vină cu 2 zile înainte de organizarea petrecerii, pentru a putea anunța numărul final de invitați și porțiile de mâncare aferente, în timp util.
 8. Decideți împreună cu sărbătoritul/ sărbătorita dacă vreți să organizați un moment artistic/de animație la petrecere (animator/teatru de păpuși/concert/atelier de percuție/atelier experimente/atelier creație, etc.). Verificați disponibilitatea colaboratorului pentru data petrecerii și rezervați-l din timp, deoarece e posibil să se ocupe, mai ales dacă e bun.
 9. Alegeți meniul pentru copii împreună cu sărbătoritul
 10. Decideți-vă asupra meniului părinților (alune, sărățele, covrigei/platouri de brânzeturi și mezeluri/ pizza/ platouri reci și calde, iar în cazul băuturilor, în funcție de ce invitați aveți: bere/vin/lichior/tărie). 
 11. Comandă tortul împreună cu sărbătoritul. Verifică dacă îl va aduce cofetăria la petrecere sau trebuie adus de familie și de la ce oră. Dacă organizați petrecerea duminică, e posibil să nu aibă deschis și să fie nevoie să-l ridicați cu o zi înainte. De verificat! 
 12. Căutați din timp: lumânare, artificii, balon cu vârsta și pompă de umflat, șervețele sau decorațiuni pe tema dorită de sărbătorit, șampanie pentru copii, sau solicitați locului de joacă să vă pună la dispoziție.
 13. Alegeți un fotograf pentru a păstra amintiri frumoase de la eveniment (un membru al familiei/un invitat care are un aparat foto bun/angajații locului de joacă sau un fotograf profesionist ce vi-l poate recomanda locul de joacă)
 14. Decideți-vă asupra ținutei întregii familii, cu precădere a sărbătoritei/lui, ca în cazul în care lipsește ceva din garderobă să mai aveți timp să procurați (rochiță specială/ciorăpei/pantofi/cămașă, etc.)
 15. În ultima zi de confirmări solicitați un răspuns celor care nu au dat niciun semn, pentru a compune lista finală și a o transmite locației. 
 16. Anunțați locul de joacă de lista finală de participanți: adulți și copii precum și media de vârstă a copiilor, pentru a se orienta mai bine în aprovizionarea pentru servirea mesei 
 17. Cu o zi înainte de petrecere asigurați-vă că aveți tot ce doriți să aduceți în plus la petrecere față de ce vă oferă locul de joacă (lumânare, artificii, anumite mâncăruri sau băuturi, etc.)
 18. În ziua petrecerii: păstrați atmosfera de petrecere. NU vă enervați. NU lăsați tensiunea momentului să strice ziua. Verificați că ați pregătit tot ce trebuie să duceți la locație. Pregătiți întreaga familie cu hainele alese de cu seară. Distribuiți sarcinile membrilor familiei și altor prieteni, dacă e nevoie. Asigurați-vă că veți ajunge cu 10 minute înainte de data anunțată în invitație. Comandați pizza de dimineață. Preluați tortul, dacă e cazul și duceți-l la locație când mergeți acolo. 
 19. Bucurați-vă de petrecere alături de copii și părinții lor! Chiar dacă uneori petrecerile sunt obositoare, nu uitați să prețuiți momentele când suntem împreună!

 

 • Club de vacanță 

În vacanțele de toamnă, primăvară și vară, Ludoteca Habarnam organizează Cluburi de vacanță pentru copii cu vârsta între 4-10 ani.

Programul poate cuprinde:

 • activități și ateliere educative (lectură, artă și creativitate, activități matematice, născocit povești, educație pentru sănătate, despre dizabilitate, experimente STEM, etc.);
 • activităţi recreative (înviorarea de dimineață, meditație prin mișcare, jocuri de echipă, jocuri în aer liber, jocuri de strategie și logice, jocuri LEGO, jocuri de rol întrupând personaje de poveste, etc);

Regulamentul de înscriere, programul detaliat și meniul este prezentat înainte de începerea clubului de vacanță.

 

 

ro_RORomanian