Loading…

Loc de joacă și lectură

Joaca și lectura fac pereche fără cusur în dezvoltarea socială, emoțională, fizică și intelectuală a copiilor. Împreună stimulează imaginația și creativitatea, dezvoltă vocabularul, încrederea în sine și gândirea. La Ludoteca Habarnam am păstrat această formulă imbatabilă capabilă să stârnească la nesfârșit plăcerea și curiozitatea, și am conceput un spațiu ce pune calitatea în prim-plan. 

Jucăriile nu sunt simple obiecte în viața celor mici, ele aduc bucurie și întregesc universul magic al copilăriei. Am ales cu grijă jucării educative și senzoriale, variate și durabile, majoritatea din lemn, oferindu-le copiilor posibilitatea să interacționeze cu materiale naturale. Dincolo de impactul pentru mediu, jucăriile de lemn, prin minimalismul lor, încurajează concentrarea și folosirea imaginației pentru jocul în stil propriu.     

Biblioteca lui Habarnam este și ea compusă din titluri selectate pe sprânceană. Cărți de aur ale copilăriei sau povești noi se găsesc pe rafturile noastre în ediții recente, gata să fie descoperite. Așa cum o arată statisticile, în România, cititul în rândul copiilor atinge un procent alarmant de numai 10%. Prin biblioteca noastră multietnică încercăm să contribuim la corectarea acestui rezultat, plasând cărțile la loc de vază în educația timpurie. Lectura de la vârste fragede stimulează dezvoltarea intelectuală, emoțională, creativitatea, gândirea logică, vizează disciplina și dezvoltarea vocabularului și stima de sine.

Lista celor peste 150 de titluri din biblioteca lui Habarnam poate fi accesată aici.

Cărțile pot fi citite doar în timpul vizitării locului de joacă, dar avem în vedere ca pe viitor să putem oferi serviciul de împrumut de cărți.

Biblioteca noastră este în permanentă completare și creștere, astfel că vă invităm să ne vizitați cât puteți de des, pentru că sigur vă vom surprinde cu noi și noi titluri.

Habarnam dă verde la joacă și lectură!

Prețuri:

  • 1h – 15 lei
  • Prelungirea cu 30’ – 6 lei
  • 2h – 30 lei
  • >2h și 30’ – 35 lei 
  • Ofertă: Pentru grupuri de minim 5 copii, care stau minim 1h – 10 lei/h
ro_RORomanian