Loading…

Termeni și condiții

1.Conținut site și copyright

Utilizarea site-ului:
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.ludotecahabarnam.ro implica acceptarea acestor termeni și condiții.

Schimbarea termenilor și condițiilor:

SC Habarnam Club de Joacă și Lectură SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.
SC Habarnam Club de Joacă și Lectură SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Drepturi de autor:

Conținutul site-ului www.ludotecahabarnam.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informații) este proprietatea SC Habarnam Club de Joacă și Lectură SRL și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul SC Habarnam Club de Joacă și Lectură SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).
Ne puteți raporta probleme legate de drepturile proprietății intelectuale pe adresa de email: ludotecahabarnam@gmail.com

Corectarea informațiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Conformitate:
Toate produsele și serviciile comercializate de firma noastră sunt în conformitate cu legile în vigoare și corespund normelor și standardelor pentru care au fost create.

2. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.ludotecahabarnam.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.ludotecahabarnam.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor www.ludotecahabarnam.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. Dacă aveți probleme legate de o comandă, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail: ludotecahabarnam@gmail.com

4. Dispoziții finale

www.ludotecahabarnam.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.ludotecahabarnam.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

5.Confidențialitate

Comerciantul garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa ludotecahabarnam@gmail.com

6.Politica de returnare

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris sau telefonic că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, la adresa de mai jos.
Înainte de a returna produsele vă rugăm să ne contactați la adresa de email ludotecahabarnam@gmail.com și să menționați în mesaj numărul comenzii din care doriți să returnați produse. În maxim 15 de zile de la data returnării veți primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate.

……………………………………………………………………………………………………………………..

DATELE FIRMEI

Habarnam Club de Joacă și Lectură SRL
Str. Musicescu, nr 39/a, Timișoara
J35/1901/2019
CUI: 41014895
RO31BTRLRONCRT0497373001
Banca Transilvania

en_USEnglish