Loading…

Despre noi

Ideea Ludotecii Habarnam a pornit de la faptul că purtăm cu toții în gând amintiri prețioase din copilărie iar acum, având la rândul nostru copii, ne-am dorit să prelungim aceste emoții frumoase prin crearea unui cadru armonios și sănătos de creștere a copiilor, care implică atenție, joacă și educație. Prin conceptul de ludotecă – loc de joacă și bibliotecă – casa lui Habarnam își propune să îi apropie pe copiii cu vârste între 0-10 ani de lectură și să contribuie la experiențele lor prin joc și învățare într-un spațiu cât mai apropiat de mediul înconjurător.

Punem accent pe importanța timpului de joacă, de antrenare a imaginației, de lectură și creație, atât de necesare în evoluția echilibrată, fizică și mentală, a copiilor. Am reunit în spațiul nostru o bibliotecă multietnică, spațiu de joacă în interior și în aer liber, organizare de petreceri și ateliere tematice, pentru dezvoltarea intelectuală și emoțională a copiilor.

Ludoteca Habarnam se dorește a fi un centru comunitar deschis tuturor copiilor și părinților interesați să-și petreacă timpul liber, să socializeze cu alți copii și părinți, înconjurați de jucării de calitate, cărți și oameni dedicați.

Habar n-ai ce lume minunată te-așteaptă!

 

ro_RORomanian