Loading…

Atelierul de teatru, primul atelier online găzduit de Habarnam

Atelierul de teatru pentru copii este o frumoasă aventură în lumea creativă, care se ascunde înăuntrul fiecărui copil. Prin joc și joacă, micuții protagoniști, își vor putea deschide porțile cunoașterii spre propriul potențial. 

Atelierul nostru este menit spre ai ajuta pe copii să își dezvolte diferite abilități, cum ar fi: autocunoașterea, autocontrolul, răbdarea, comunicarea verbală și nonverbală, dezvoltarea imaginației, libertatea de exprimare și curajul de a vorbi liber în fața unui auditoriu. Prin exerciții de încălzire, respirație, imaginație și relaxare, copiii vor învăța să își pună în valoare cel mai de preț instrument a lor, care este propriul corp.

Atelierul este susținut de Isa Berger, actriță la Teatrul German de Stat din Timișoara. Ea a absolvit Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, iar în 2010 a dobândit licența în Relații Internaționale și Studii Europene, studiate în limba germană la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării a universității timișorene. Tot la Universitatea de Vest din Timișoara a studiat apoi actorie în limba germană. 

A dobândit merite deosebite în cultivarea teatrului școlar de expresie germană, prin coordonarea de activități ale trupelor NiL, respectiv de proiecte din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de Tineret de Expresie Germană. 

În 2016 i-a fost înmânat Premiul „Ștefan Jäger”, pentru merite deosebite în cadrul Teatrului German din Timișoara și a teatrului german pentru tineret. În 2017 a obținut Premiul „Pro Cultura Timisiensis Certitudini”, pentru merite deosebite în promovarea culturii în județul Timiș. A participat, de-a lungul timpului, la diferite ateliere de teatru  și a colaborat cu Teatrul Național și cu Teatrul Merlin din Timișoara, precum și cu Teatrul Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroșani.

 

Pentru detalii și rezervări vă invităm să ne contactați pe email la ludotecahabarnam@gmail.com.

Lasă un răspuns

ro_RORomanian