Loading…

Atelierul de ilustrație

Desenul este un instrument foarte important pentru copii, prin faptul că îi ajută să se exprime, cu originalitate, scoțând în evidență gândurile interioare, încă de la cele mai mici vârste. Ilustrațiile sunt primele care îi apropie de cărți și îi ajută să descopere noi lumi și personaje. Nu în ultimul rând, desenul este tot timpul relaxant și distractiv, iar rezultatul poate surprinde la final!

Sub îndrumarea lui Dan Ungureanu, ilustrator de cărți de copii, tătic și prieten bun cu prichindeii și prichinduțele, copiii vor experimenta ilustrația aplicată și vor învăța cum să deseneze personaje cu diferite emoții, în interacțiune cu alte personaje și cum să creeze o poveste de tip bandă desenată. Exercițiile propuse pun fundamentele desenului, dezvoltă spiritul de observație, manualitatea și încrederea în sine, stimulează creativitatea și povestitorul din fiecare copil.

Pe Dan Ungureanu l-ați cunoscut probabil prin ale lui celebre ilustrații de cărți, care ne-au făcut să-i îndrăgim și mai mult pe Apolodor, Fram și Micul Prinț. L-a redesenat chiar și pe Habarnam al nostru cel simpatic! Iar câteva dintre schițele lui originale au fost expuse recent la Biblioteca Națională printre #celemaifrumoasecartidinromania, la BOOKerini, târg internațional de carte pentru copii.

Pentru detalii și rezervări vă invităm să ne contactați pe email la ludotecahabarnam@gmail.com.

dav
ro_RORomanian